Kapros halragu recept

Recept elkészítése:

Kapros halragu recept

Hozzávalók:
40 dkg tengeri halfilé,
2 csemegeuborka,
1 dl tejföl,
1 fej hagyma,
1 csokor kapor,
1 evőkanál citromlé,
só,
halfűszerkeverék,
színes bors.

Elkészítés:

      A tengeri halfilét nagyobb kockákra vágjuk. Citromlével megcsöpögtetjük. Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a halat, sóval, halfűszerkeverékkel ízesítjük. Hozzáadjuk a felkarikázott csemegeuborkát. Frissen vágott kaporral és őrölt színes borssal fűszerezzük. Fedő alatt 2 percig pároljuk, majd belekeverjük a tejfölt is és összemelegítjük. Párolt rizzsel körítjük.

vissza a főoldalra

Receptek kategória: