Erdélyi tokány recept
Erdélyi tokány recept
Hozzávalók:
2kg marhafelsál,
6 fej vöröshagyma,
só,
zsír.
- Tovább (Erdélyi tokány recept)
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges
Erdélyi tokány recept
Hozzávalók:
2kg marhafelsál,
6 fej vöröshagyma,
só,
zsír.
Erdélyi vetrecze recept
Hozzávalók:
1kg fehérpecsenye vagy felsál,
3 fej vöröshagyma,
pirospaprika,
só,
bors,
0,5kg krumpli.
Erdélyi fatányéros recept
Hozzávalók:
Vesepcsenye,
sertés karaj,
burgonya,
só,
bors.
Brokkolis pulykamell recept
Hozzávalók:
50 dkg pulykamellfilé,
30 dkg brokkoli,
25 dkg kenyér,
20 dkg mozzarella sajt,
3 dl tejszín,
1 dl tej,
3 ek. olaj,
2 ek. Vegeta,
3 gerezd fokhagyma.