Hallal töltött paradicsom recept

Recept elkészítése:

Hallal töltött paradicsom recept

Hozzávalók:
4 nagy, kemény paradicsom,
1 kis doboz makréla- vagy tonhalkonzerv,
2 evőkanál főtt vagy párolt rizs (maradék is jó),
1-1 evőkanál tejföl és majonéz,
1 teáskanál finomra vágott vöröshagyma,
csipetnyi só,
törött fekete bors,
kevés mustár.

Elkészítés:

      A paradicsomot keresztben kettévágom, és magos belsejét kikaparom. A halkonzervet leszűröm, egy darabkát a díszítésre félreteszek, a többit levével együtt péppé töröm. A majonézt összekeverem a tejföllel, mustárral, hagymával, sóval, borssal, majd a rizst meg a paradicsomforgácsot is hozzáadom.
A kivájt fél paradicsomokat megtöltöm a halas keverékkel, és megmosott, megszárított salátalevélre teszem. Jégbe hűtve kínálom.

vissza a főoldalra

Receptek kategória: