Kínai tésztás csirke recept

Kínai tésztás csirke recept

Hozzávalók:
50 dkg csirkehús,
40 dkg finommetélt,
15-15 dkg paradicsom,
sárga- és fehérrépa,
10-10 dkg gomba és zöldpaprika,
8 dkg póréhagyma,
1 csokor petrezselyem,
2 gerezd fokhagyma,
3-4 ek olaj,
1 dl szójaszósz,
2 dl ketchup,
szerecsendió,
curry,
őrölt bors, só.

Elkészítés:

      A kicsontozott csirkehúst és a zöldségeket vékony metéltre vágjuk, majd összekeverjük. Curryval, borssal, szerecsendióval, sóval, vágott petrezselyemmel, zúzott fokhagymával fűszerezzük. Serpenyőben olajat hevítünk, és jól átforgatjuk benne a húst meg a zöldségeket. Hozzáadjuk a szójaszószt es a ketchupöt, és még néhány percig pároljuk. A kifőzött tésztát hozzákeverjük, jól átforrósítjuk és azonnal tálaljuk.

vissza a főoldalra