Kínai leves recept

Recept elkészítése:

Kínai leves recept

Hozzávalók:
20 dkg sertéscomb,
8 szál újhagyma,
20 dkg fehér káposzta,
2 ek olaj,
2 húsleveskocka,
2 ek szójamártás,
10 dkg üvegtészta,
késhegynyi gyömbérpor.

Elkészítés:

      A káposztát nagyon vékonyra legyaluljuk, a hagymát átlósan vékonyan felszeleteljük, a húst vékony laskára vágjuk. Olajban, erős lángon mindezt 5 percig kevergetve sütjük. Másfél l vízzel fölengedjük, a húsleveskockát beletesszük, és 10 percig forraljuk, közben szójamártással és a gyömbérrel ízesítjük, majd belefőzzük az üvegtésztát is. Üvegtésztát készíthetünk magunk is. Rizslisztből és vízből levestésztát gyúrunk, és cérnametéltet készítünk belőle.

vissza a főoldalra

Receptek kategória: