Recept elkészítése:
Csirkemell mogyoróbundában recept
Hozzávalók:
50 dkg csirkemell-filé,
2 tojás,
2 ek szójaszósz,
1 ek kukoricakeményítő,
15 dkg tisztított amerikai mogyoró,
bors.
Elkészítés:
A csirkemelleket vékony szeletekre vágjuk. A tojásokat egy tálban fölverjük, és a szójamártást meg a keményítőt simára keverjük benne. A hússzeleteket ebbe a pácba forgatjuk, és legalább fél óráig pihentetjük. Közben a mogyorót durvára törjük. A húst lecsöpögtetjük, kissé megborsozzuk, majd a tort mogyoróban megforgatjuk. Egy serpenyőben, olajon a szeletek mindkét oldalát 2-2 perc alatt aranybarnára sütjük, végül szalvétára szedjük, ami a fölösleges zsiradékot felitatja.
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges