Császárcsusza recept

Recept elkészítése:

 Császárcsusza recept

Hozzávalók:
30 dkg csuszatészta,
10 dkg szeletelt császárhús (sliced bacon),
2 dl tejföl,
5 dkg juhtúró,
1 mokkáskanál törött fehér bors,
ízlés szerint só.

Elkészítés:

      A tésztát a szokásos módon megfőzöm, és meleg vízzel leöblítve melegen tartom. Közben a császárhúst vékony metéltre vágom, és a zsírját kiolvasztom. A pörcöt leszűröm és félreteszem. A visszamaradt zsíron megforgatom a főtt tésztát, meghintem a törött fehér borssal, és a tetejére öntöm a szétmorzsolt juhtúróval, valamint a csipetnyi sóval simára kevert tejfölt. A tetejére szórom a szalonnapörcöt. Forrón tálalom.

Elkészítés ideje: 45 perc

vissza a főoldalra

Receptek kategória: