Tárkonyos-gombasalátás szendvics recept

Recept elkészítése:

Tárkonyos-gombasalátás szendvics recept

Hozzávalók:
fél üveg (120ml) Hellmann's csemege majonéz,
4 szelet szendvicskenyér,
10 dkg gomba,
1 db piroshúsú paprika,
1 csokor petrezselyemzöld,
1 evőkanál finomra vágott friss vagy morzsolt tárkony,
2 evőkanál olaj,
őrölt fehérbors.

Elkészítés:

Felhevített olajon megfuttatjuk a vékony szeletekre vágott gombát, majd kihűtjük. Hozzáadjuk a kis kockákra vágott petrezselyemzöldet és tárkonyt, végül pedig a Hellmann's csemege majonézt. Kevés borssal ízesítjük, majd óvatosan összeforgatjuk. Közben a kenyérszeleteket vékonyan megkenjük majonézzel, salátalevelet teszünk rájuk, s ráhalmozzuk a gombasalátát. Ízlés szerint kígyóuborkával, citrommal, paradicsommal vagy metélőhagymával díszítjük.

vissza a főoldalra

Receptek kategória: