Recept elkészítése:
Szalámis szendvics recept
Hozzávalók:
20 dkg bármilyen szalámi,
1 evőkanál kimagozott olajbogyó,
2 alma,
5 dkg reszelt sajt,
2 csemegeuborka,
5 dkg vaj,
csipetnyi só,
zsúrkenyérszeletek.
Elkészítés:
A szalámi bőrét lehúzzuk, és az uborkával együtt ledaráljuk. Az almát meghámozzuk, kicsumázzuk, lereszeljük, majd hozzákeverjük a darált szalámit, az apróra vágott olajbogyót, a vajat és kevés sót. A mindkét oldalán megpirított kenyérszeleteket megkenjük a szalámis krémmel, rászórjuk a reszelt sajtot, és forró sütőben vagy grillsütőben átsütjük.
Elkészítés ideje: 25perc
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges