Sonkahabos szendvics recept

Recept elkészítése:

Sonkahabos szendvics recept

Hozzávalók:
20 dkg főtt füstölt hús,
2 tojásfehérje,
1 dl tejföl,
5 dkg reszelt sajt,
1 szem porrá tört szegfűszeg,
3 dkg vaj,
só és törött fekete bors, ízlés szerint,
1 teáskanál mustár, ugyanennyi ketchup,
kenyérszeletek.

Elkészítés:

A füstölt húst kétszer átdaráljuk, összekeverjük a puha vajjal, a tejföllel, a fűszerekkel és a reszelt sajttal, végül hozzáadjuk a tojásfehérjéből vert kemény habot. A megpirított kenyérszeleteket megkenjük a sonkás habbal, és forró sütőben arany-barnára sütjük.

Elkészítési idő: 25 perc

vissza a főoldalra

Receptek kategória: