Mustárszószos szendvics recept

Recept elkészítése:

Mustárszószos szendvics recept

Hozzávalók 4 személyre:
A szendvicshez:
8 szelet barna rozskenyér,
340 g vékony szeletekre vágott, főtt konzerv marhahús,
3/4 pohár, levétől kinyomkodott savanyú káposzta,
8 szelet svájci sajt.

A mustárszószhoz:
1/4 pohár majonéz,
2 evőkanál Dijoni mustár,
1 evőkanál torma.

Elkészítés:

Két szelet kenyér közé 1 szelet konzerv marhahúst, 3 evőkanál savanyúkáposztát és két szelet sajtot teszünk. A szendvicsek külső oldalát bekenjük vajjal, és aranysárgára pirítjuk sütőroston. Mustárszósszal és sült krumplival tálaljuk. A mustárszószt úgy készítjük el, hogy minden hozzávalót egy tálban alaposan elkeverünk.

vissza a főoldalra

Receptek kategória: