Recept elkészítése:
Mustárszószos szendvics recept
Hozzávalók 4 személyre:
A szendvicshez:
8 szelet barna rozskenyér,
340 g vékony szeletekre vágott, főtt konzerv marhahús,
3/4 pohár, levétől kinyomkodott savanyú káposzta,
8 szelet svájci sajt.
A mustárszószhoz:
1/4 pohár majonéz,
2 evőkanál Dijoni mustár,
1 evőkanál torma.
Elkészítés:
Két szelet kenyér közé 1 szelet konzerv marhahúst, 3 evőkanál savanyúkáposztát és két szelet sajtot teszünk. A szendvicsek külső oldalát bekenjük vajjal, és aranysárgára pirítjuk sütőroston. Mustárszósszal és sült krumplival tálaljuk. A mustárszószt úgy készítjük el, hogy minden hozzávalót egy tálban alaposan elkeverünk.
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges