Marhahúsos szendvics pikáns szósszal recept

Recept elkészítése:

Marhahúsos szendvics pikáns szósszal recept

Hozzávalók 6 személyre:
1 evőkanál olaj,
1/2 pohár apróra vagdalt vöröshagyma,
3/4 pohár víz,
1 evőkanál Worchester szósz,
1/4 pohár paradicsomszósz,
1/4 pohár ketchup,
1/2 kiskanál só,
1/4 kiskanál bors,
1/4 kiskanál chili,
1/4 kiskanál paprika,
450 g vékonyra vagdalt, főtt marhahús,
6 császárzsemle.

Elkészítés:

Felmelegítjük egy nagy serpenyőben az olajat. Üvegesre pároljuk a hagymát. Hozzáöntjük a vizet, a Worchester-szószt, paradicsomszószt és ketchupot. Rászórjuk a fűszereket. Csökkentjük a lángot és az anyagokat 20 percig pároljuk, míg a szósz egészen be nem sűrűsödik. Hozzáadjuk a marhahúst, és további 5 percig pároljuk. Félbevágjuk a zsemléket, az alsó részükre rátesszük a marhahúst és a szószt, és befedjük a felső felekkel. Azon nyomban, forrón tálaljuk.

vissza a főoldalra

Receptek kategória: