Májpástétomos szendvics recept
Hozzávalók:
2 kis doboz marhamáj-krém,
5 dkg vaj,
3 tojás,
1 dl tejföl,
1 csokor petrezselyem,
1 csokor snidling,
10 dkg reszelt sajt,
késhegynyi borsmenta és majoránna,
5 dkg füstölt szalonna,
só és törött fekete bors, ízlés szerint,
zsúrkenyérszeletek.
Elkészítés:
A tojásokat keményre főzzük, meghámozzuk és lereszeljük. A füstölt szalonnát nagyon apróra vágjuk, hozzáadjuk a vajat, a tejfölt, a reszelt kemény tojást, a finomra vágott petrezselyemzöldet, a snidlinget, a reszelt sajt felét és a fűszereket. A mindkét oldalán megpirított kenyérszeleteket vastagon megkenjük a májas krémmel, forró sütőben átsütjük, majd ráolvasztjuk a rászórt reszelt sajtot.
Elkészítési idő: 25perc
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges