Sorrentói bárányborda recept

Recept elkészítése:

Sorrentói bárányborda recept

Hozzávalók:
8 szelet bárányborda,
só, bors,
10 dkg reszelt sajt,
liszt,
2 tojás,
zsemlemorzsa,
60 dkg karfiol,
burgonya,
5 dkg vaj,
citrom,
zöldpetrezselyem.

Elkészítés:

A hússzeleteket kiverjük, sózzuk, borsozzuk, megforgatjuk lisztben, tojásban, és morzsa-reszelt sajt keverékében. Forró zsírban megsütjük, vigyázva arra, hogy jól átsüljenek, de ki ne száradjanak. A karfiol sós vízben megfőzzük, leöntjük olvasztott vajjal, megszórjuk reszelt sajttal. Köré rakjuk a bordákat és a vajban pirított burgonyát. Citromszeletekkel és vajban pirított petrezselyemmel díszítjük.

vissza a főoldalra

Receptek kategória: