Minestrone 2. recept

Recept elkészítése:

Minestrone 2. recept

Hozzávalók:
2 l marhahúsleves leszűrve,
20–20 dkg sárgarépa és petrezselyemgyökér,
50 dkg zöldborsó,
20 dkg zöldbab,
egy marék cérnametélt,
1 dl tejföl,
1 tojássárgája,
10 dkg reszelt sajt.

Elkészítés:

A leszűrt kész húslevesben megfőzzük a nyers zöldségeket, a sárgarépát, a petrezselyemgyökeret kockára vágva, a zöldborsót kifejtve és zöldbabot hüvelyknyire feldarabolva. Tálalás előtt beleöntjük a tejföllel simára kevert tojássárgáját, és beletesszük, az előre megfőzött cérnametéltet. A tányérokban meghintjük a levest reszelt sajttal.

vissza a főoldalra

Receptek kategória: