Sztracsatella muffin recept

Recept elkészítése:

Sztracsatella muffin recept

Hozzávalók:
10 dkg tej- vagy étcsokoládé,
15 dkg puha vaj,
15 dkg cukor,
2 teáskanál vaníliaaroma,
2 tojás,
3-4 evőkanál tejszín,
15 dkg liszt,
1 teáskanál sütőpor.

Elkészítés:

      A muffinformákat kibéleljük muffinpapírral. A sütőt előmelegítjük 175 °C-ra. A csokit apróra vágjuk, a lisztet elkeverjük a sütőporral. A puha vajat robotgéppel habosra keverjük a cukorral és a vaníliaaromával, majd egyenként hozzáadjuk a tojásokat, és jól összedolgozzuk. A masszát kevés tejjel vagy tejszínnel fellazítjuk, és hozzákeverjük (fakanállal) a sütőporos lisztet és az apróra vágott csokit. A tésztát a formába kanalazzuk, és 30 perc alatt készre sütjük.

Elkészítés ideje: 60perc

vissza a főoldalra

Receptek kategória: