Recept elkészítése:
Raffaello muffin recept
Hozzávalók:
22 dkg Raffaello (feldarabolva),
25 dkg finomliszt,
2 teáskanál sütőpor,
1 tojás,
9 dkg cukor,
egy csipet só,
11 dkg vaj,
1,3 dl ananászlé,
4 cl fehér rum.
Elkészítés:
A sütőt előmelegítjük 180 °C-ra, a muffinformákat papírral kibéleljük. Egy keverőtálban összekeverjük a lisztet, a darabos Raffaello-t, a sütőport és egy csipet sót. Egy másik edényben habosra keverjük a vajat a cukorral és a tojással, majd hozzáadjuk a lisztes keveréket, az ananászlevet és a rumot. A tésztát a formába töltjük (csak félig legyenek a mélyedések!), és 15-20 perc alatt készre sütjük. (tűpróba!)
Elkészítés ideje: 40perc
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges