Recept elkészítése:
Meggyes muffin II. recept
Hozzávalók:
30 dkg meggy (befőtt),
30 dkg liszt,
3 teáskanál sütőpor,
½ teáskanál szódabikarbóna,
18 dkg vaj,
3 tojás,
15 dkg cukor,
1 csomag vaníliáscukor,
180 g meggyes joghurt,
0,4 dl rum.
Elkészítés:
A meggyet lecsöpögtetjük. (kimagozzuk). A vajat, a tojásokat, a cukrot, vaníliáscukrot, joghurtot és a rumot habosra keverjük. Hozzáadjuk a lisztet, a sütőport és a szódabikarbónát, majd a meggyet is. A tésztát kivajaoztt muffinformákba öntjük és 200 °C-ra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük.
Elkészítés ideje: 60perc
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges