Gorgonzolás-körtés muffin recept

Gorgonzolás-körtés muffin recept

Hozzávalók:
40 dkg liszt,
4 teáskanál sütőpor,
2-3 ágacska apróra vágott kakukkfű,
20 dkg apróra vágott dió,
1 teáskanál bors,
1 teáskanál só,
2 tojás,
1,25 dl olaj,
1,25 dl joghurt,
50 dkg apróra vágott körte,
20 dkg darabokra vágott gorgonzolasajt (márvány is jó).

Elkészítés:

      A sütőt 180 °C-ra előmelegítjük, a formákat kikenjük vajjal. A lisztet összekeverjük a sütőporral, a kakukkfűvel, a dióval, a borssal és a sóval. A tojásokat simára keverjük az olajjal és a joghurttal, majd kanalanként beleadagoljuk a lisztes keveréket. Végül hozzáadjuk a körtét és a sajtot (vigyázva, hogy ne törjön össze). A tésztát a formákba adagoljuk, majd kb 12 percig sütjük (tűpróba!).

Elkészítés ideje: 60perc

vissza a főoldalra

The Mountain - 3D pólók