Szőlőszósz recept

 Szőlőszósz recept

Hozzávalók:
30 g vaj,
30 g búzaliszt,
400 ml forrásba lévő tyúkhúsleves,
2 cl cherry,
só, bors, őrölt szerecsendió,
2 ek créme fraiche,
250 gr szőlő,
1 ek vagdalt petrezselyem.

Elkészítés:

      Olvasszuk meg egy serpenyőben a vajat. Hintsük rá a lisztet, és készítsünk belőle sötétebb rántást. Vegyük le a tűzhelyről, és hagyjuk kissé lehűlni. Öntsük rá a levest, és állandó keverés mellett forraljuk fel. Öntsük bele a cherryt, és főzzük az egészet kb. 10 percig. Ízesítsük sóval, borssal, és szerecsendióval. Keverjük bele a créme fraichet. Mossuk meg a szőlőt, vágjuk félbe, magozzuk ki, majd szórjuk a szószba és melegítsük fel. Végül keverjük bele a petrezselymet. Szárnyasok, borjúvagdalt mellé kínáljuk.

Elkészítés ideje: 25 perc

The Mountain - 3D pólók