Szójababsajt vagdalt disznóhússal recept

Szójababsajt vagdalt disznóhússal recept

Hozzávalók:
600g zsenge szójababsajt
100g felvágott disznóhús
50g zsír
3g õrölt gyömbérpor
25g cayenne fûszer
50g szójabab paszta
5g rizsbor
10g fokhagymaõrlemény
5g szójaszósz
1g só
4g ötízû por
3000g erõleves
50g kukoricaliszt
2g felvágott zöldhagyma
15g cayenne olaj
5g õrölt bors.

Elkészítés:

      Faragjuk egyenletes oldalúra a szójababsajtot, és vágjuk körülbelül 7mm élû kis kockákra. Tegyük forrásban lévõ vízbe, szórjuk meg a sóval, majd vegyük ki azonnal.
Melegítsük meg a zsírt egy edényben, majd süssük meg benne a disznóhúst. Adjuk hozzá a gyömbérport és a cayenne fûszert, és süssük még egy kicsit. Keverjük el alaposan a szójabab pasztával, és öntsük rá a rizsbort. Ezután adjuk hozzá az õrölt gyömbérport, és a szójaszósz. Szárogassuk meg a szójababsajtot, majd tegyük ismét a forrásban lévõ vízbe. Kis forralás után vegyük ki, tegyük az erõlevesbe, és keverjük hozzá az ötízû port. Tegyük oda melegedni, majd miután felforrt, keverjük el egyenletesen a kukoricaliszttel. Öntsük rá a cayenne szószt, majd szórjuk rá a zöldhagymát és a cayenne fûszert. Ezután keverjük el egyenletesen, és máris tálalhatjuk.

Elkészítés ideje: 75perc

vissza a főoldalra

The Mountain - 3D pólók