Sertéslapocka zöldbabbal és mandulával recept

Sertéslapocka zöldbabbal és mandulával recept

Hozzávalók:
40 dkg lapocka
50 dkg zöldbab
6 dkg mandula
1 evõkanál szójamártás
2 evõkanál erõleves
1 kávéskanál cukor
2 evõkanál mogyoróolaj
2 újhagyma szeletelve
1 kör alakú ananésszelet kockákra vágva
Kevés bors.

Elkészítés:

      Vágjuk 3 cm élû kockákra a húst, fõzzük meg a babot egészben. Keverjük össze a húslevest, a szójamártást és a cukrot. Pirítsuk meg a húst forró olajban állandóan keverve, majd adjuk hozzá a mandulát és a hagymát. 3-4 percig pirítsuk együtt. Öntsük le az olajat. Keverjük össze az összes anyagot és fõzzük további 2 percig. Forrón tálaljuk.

Elkészítés ideje: 25perc

vissza a főoldalra

The Mountain - 3D pólók