Csillagos ég recept

Csillagos ég recept

Hozzávalók:
2 evőkanál porcukor,
2 dl tejszín,
1 csomag vaníliás cukor,
fél teáskanál őrölt fahéj,
negyed-negyed doboz sztracsatella-, mogyoró- és karamellfagylalt.

Elkészítés:

      Négy nagy tányért szitakanál segítségével beszórunk porcukorral. A tejszínt kemény habbá verjük, közben beleszitáljuk a vaníliás cukrot és a fahéjat. Csillagcsőrös habzsákba szedjük. A fagylaltot kb. 1, 5-2 cm vastag szeletre vágjuk, és különböző nagyságú csillagmintás kiszúróval csillagokat szaggatunk belőle. A tányérra rakjuk. Köré fahéjas tejszínhabrózsákat nyomunk, és cukorgyönggyel megszórjuk. Azonnal tálaljuk.

vissza a főoldalra