Recept elkészítése:
Zöldpaprika fokhagymás juhtúróval töltve recept
Hozzávalók 8 személyre:
4 db húsos zöldpaprika,
10 dkg juhtúró,
10 dkg krémsajt,
10 dkg vaj,
3-4 gerezd fokhagyma,
1 csokor petrezselyemzöld,
só, őrölt bors.
Elkészítés:
A juhtúrót áttörjük, a krémsajttal meg a vajjal simára keverjük. Hozzáadjuk az összezúzott fokhagymagerezdeket, a fölaprított petrezselymet, sóval, őrölt borssal ízesítjük. A paprikák szár felőli végét levágjuk, a magokat és az ereket eltávolítjuk. bő vízzel kimossuk és lecsöpögtetjük. A fokhagymás túrókrémet szorosan a paprikákba nyomkodjuk és legalább fél napra, behűtjük. Ujjnyi vastag szeletekre vágva, vagy hosszában negyedelve kínáljuk salátalevelekkel bélelt tálon.
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges