Recept elkészítése:
Hamis gulyásleves 4. recept
Hozzávalók:
6 dkg zsír,
8 dkg vöröshagyma,
0.5 dkg pirospaprika,
60 dkg burgonya,
1 gerezd fokhagyma,
1 g. köménymag,
1 paradicsom.
Elkészítés:
A zsírt felhevítve hozzáadjuk a finomra vágott hagymát, folyton keverve, kis lángon pirítjuk. Meghintjük pirospaprikával, kis vízzel felöntve elkeverjük. Zsírjára pirítva hozzáadjuk a felkockázott burgonyát. Kissé üvegesre pároljuk. Sózzuk, forró csontlével felöntjük. Ha a burgonya félig puha, hozzáadjuk a darabolt zöldpaprikát, paradicsomot, ízesítjük. Csipetkével tálaljuk.
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges