Gulyásleves 6. recept

Recept elkészítése:

Gulyásleves 6. recept

Elkészítés:

      50 dkg kis kockára szelt marhahúst megmosva lecsurgatunk. Megfuttatva 1 fej aprított hagymát 1 ek. zsíron, rászórunk 1 ek. pirospaprikát. Kis vizet öntünk rá. Ha zsírjára sül, beletéve a húst, sózzuk, kis vizet ráöntve, sűrűn keverve, párolva zsírjára sütjük, beletéve 2 ek. lecsót, 2 gerezd aprított fokhagymát, kk. zúzott köménymagot, szükség szerint kis vízzel tovább pároljuk. Ha a hús majdnem puha, ráöntve 1.5 l vizet, 50 dkg kis kockára szelt burgonyát rakunk bele. Mielőtt a burgonya készre fő, 1 tojásból gyúrt csipetkét főzünk bele.

vissza a főoldalra

Receptek kategória: