Vitaminsaláta feta sajttal, kapros öntettel recept

Recept elkészítése:

Vitaminsaláta feta sajttal, kapros öntettel recept

Hozzávalók:
2 fej lolo rosso saláta,
3 db radicchio saláta,
30 dkg feta sajt,
4 db karalábé,
2 szál kígyóuborka,
20 dkg paradicsom,
20 dkg csiperkegomba,
2 csomag vajretek,
2 db citrom,
2-2 db zöld és piros paprika,
4 dl joghurt,
fél köteg friss kapor.

Elkészítés:

      A zöldségeket nagyon alaposan megmossuk. A gombát, karalábét, retket megtisztítjuk. A salátákat laskákra tépdeljük. A feta sajtot, az uborkát, a paradicsomot, a karalábét, a retket, a paprikákat kockákra vágjuk. A gombát cikkekre daraboljuk. A joghurtba belekeverjük a megmosott, finomra vágott, friss kaprot, kevés sót, szűrt citromlevet és felhasználásig hűtőbe tesszük. A nyersanyagokat óvatosan összekeverjük, tálaláskor bevonjuk a kapros öntettel. Díszítjük citromkarikával, friss kaporral.

Elkészítés ideje: 45perc

vissza a főoldalra

Receptek kategória: