Recept elkészítése:
Töltött padlizsán fokhagymásan recept
Hozzávalók:
6 db padlizsán,
25 dkg darált párolt hús,
1 gerezd fokhagyma,
1 fej vöröshagyma,
néhány szál petrezselyemzöld,
3 paradicsom,
só, bors,
étolaj.
Elkészítés:
Vágjuk apróra a paradicsomokat, a vöröshagymát, és a petrezselyemzöldet, a fokhagymát reszeljük le, majd sózzuk, borsozzuk és egy kevés olajat meg a húst hozzáadva, dolgozzuk össze az egészet. A félbevágott, megsütött padlizsánoknak kanállal nyomjuk be a közepüket, és töltsük bele a fenti húsos tölteléket, tegyük tepsibe, öntsünk alá olajat és süssük meg. Borsozott sós paradicsomszeletekkel körítve tálaljuk.
Elkészítés ideje: 75perc
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges