Recept elkészítése:
Gyömbéres gomba recept
Hozzávalók:
50 dkg gomba,
két evőkanál szójamártás,
egy-egy kávéskanál keményítő és apróra vágott gyömbér (vagy citromos gyömbérpor),
késhegynyi szerecsendió,
két kanál száraz bor,
a pároláshoz alapleves,
olaj,
tálaláskor finomra vágott petrezselyem,
vagy más zöldfűszer (zeller, kínai petrezselyem).
Elkészítés:
A hozzávalókat összekeverjük, majd beleforgatjuk a kockára vágott gombát. A felforrósított olajon átpirítjuk a leszűrt gombát, a maradék páccal, szükség szerint kevés alaplevessel puhára pároljuk. Rizzsel vagy üvegtésztával, petrezselyemmel meghintve tálaljuk.
Elkészítés ideje: 45perc
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges