Gombás, sonkás omlett recept

Recept elkészítése:

Gombás, sonkás omlett recept

Hozzávalók:
30 dkg csiperkegomba (Champignon),
5 dkg főtt sonka,
5 dkg Camembert sajt,
5 dkg vaj vagy margarin,
4 db tojás,
2 evőkanál tej,
só, őrölt fehér bors ízlés szerint.

Elkészítés:

      A gomba héját lehúzzuk, megmossuk, vékony szeletekre vágjuk, a sonkát kisebb darabokra tépkedjük. A Camembert sajtot szeletkékre osztjuk. A gombát kevés vajon megpirítjuk. A tojást tejjel, sóval felverjük. Forró zsiradékon megsütjük. A tölteléket ráhalmozzuk. Rövid ideig átforrósítjuk, a tányérra csúsztatjuk, összehajtjuk.

Elkészítés ideje: 30perc

vissza a főoldalra

Receptek kategória: