Cévenne-i csőbesült recept

Recept elkészítése:

Cévenne-i csőbesült recept

Hozzávalók:
7, 5 dl tej,
1 gerezd fokhagyma,
szerecsendió,
só, bors,
1 zacskó burgonyapürépor,
vaj,
1 tojássárgája,
2 kecskesajt,
1 kávéskanál Provance-i fűszerpor,
2 csipet pirospaprika.

Elkészítés:

      A tejet forraljuk fel a szerecsendióval, a sóval, a borssal és az apróra vágott fokhagymával. Öntsük tűzálló tálba. Adjuk hozzá a burgonyapürét, a vajat és a tojássárgáját. Jól keverjük össze. A püré tetejét borítsuk be a szeletekre vágott sajttal. Szórjuk meg a Provance-i fűszerrel, locsoljuk meg az olajjal. Grillsütőben süssük meg.

Elkészítés ideje: 35perc

vissza a főoldalra

Receptek kategória: