Recept elkészítése:
Zöldséges lecsó recept
Hozzávalók:
2 nagy fej vöröshagyma,
50 dkg zöldpaprika,
30 dkg héjas,
nyers uborka (vagy cukkíni, vagy patisszon, vagy főzőtök),
2 dl tejföl,
valamint az összes többi hozzávaló, ami a natúr lecsóhoz szükséges.
Elkészítés:
Ugyanúgy készítjük, mint a natúr lecsót. Amikor a zöldpaprikát hozzáadjuk az ételhez, akkor adjuk bele a kockákra vágott (kimagozott, esetleg meghámozott) zöldséget is. Az étel elkészülte után keverjük bele a tejfölt, és már nem forraljuk. Sós vízben főtt burgonya, vagy csak egyszerűen puha kenyér a hozzáillő köret.
Elkészítési ideje: kb. 50 perc.
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges