Smaragdsaláta recept

Recept elkészítése:

Smaragdsaláta recept

Hozzávalók (4 személyre):
50 dkg cukkíni,
10 dkg csomagolt krémsajt,
2 evőkanál finomra vágott hagyma,
1 avokádó,
2 csípős zöldpaprika,
1 fejes saláta,
ízlés szerint olaj,
ecet,
só, bors,
a díszítéshez töltött olajbogyó.

Elkészítés:

      A cukkínit rövid időre forrásban lévő vízbe merítjük, leszűrjük, hideg vízzel lehűtjük, vastag szeletekre vágjuk. a sajtot darabokra törjük, elkeverjük a hagymával, a darabokra vágott avokádóval, a kicsumázott szeletekre vágott paprikával. Olajjal, ecettel, sóval, borssal ízesítjük. Az egész keveréket óvatosan összevegyítjük a cukkínivel, 20-25 percre behűtjük. Salátalevélen tálaljuk, töltött olajbogyóval rakjuk körbe.

vissza a főoldalra

Receptek kategória: