Zöldséges rakott pulykamell recept

Zöldséges rakott pulykamell recept

Hozzávalók:
60 dkg pulykamell,
20 dkg gomba,
20 dkg sárgarépa,
20 dkg zöldborsó,
20 dkg kelbimbó,
20 dkg brokkoli,
20 dkg kukorica,
1 fej vöröshagyma,
reszelt sajt,
petrezselyemzöld,
margarin,
só, bors,
szárnyas fűszerkeverék.

Elkészítés:

      A pulykamellet vékonyra szeleteljük, és szárnyas fűszerkeverékkel beszórjuk. A zöldségeket alaposan megmossuk, apróra vágjuk és összekeverjük. Egy kimargarinozott edénybe, hagymát karikázunk. Erre fektetjük a pulykamell-szeletek felét, és egyenletesen rásimítjuk a vegyes zöldség felét is. Következő rétegként újra pulykamell-szeleteket fektetünk a tálba, majd a vegyes zöldség másik felét. A tetejére margarindarabokat morzsolunk, majd lefedve a sütőbe tesszük, és 500 W-on 20 percig pároljuk. Ezután kivesszük, ráreszeljük a sajtot és 3 perc alatt 500 W-on, fedő nélkül aranybarnára pirítjuk.

vissza a főoldalra

Kiemelt partnerünk