Forró banánpuncs recept

Recept elkészítése:

Forró banánpuncs recept

Hozzávalók 8 személyre:
2 érett banán,
2 csésze (50 cl) kókusztej,
1 csésze (25 cl) friss tejszín,
12 cl Créme de Bananes,
6 cl arany rum.

Pohár:
egy 1,5 literes hőálló puncsostál,
8 goblet

Díszítés:
3 karika banán koktélpálcikán,
reszelt szerecsendióval megszórva.

Elkészítés:

Jobban mutatnak a poharak, ha a szélüket bevonjuk sárgára színezett kókuszreszelékkel. A banánt földaraboljuk, és a többi alapanyaggal együtt turmixgépbe tesszük. Erős fokozaton rövid ideig turmixoljuk. A keveréket áttesszük egy lábasba, és kis lángon nagyon lassan melegítjük. Ne forraljuk. Melegen kínáljuk. Hidegen is nagyon finom!

vissza a főoldalra

Receptek kategória: