Fácánfalatok pástétomkosárban recept

Recept elkészítése:

Fácánfalatok pástétomkosárban recept

Hozzávalók:
Pástétomkosár 10 db,
fácánsült 600 g,
áfonya 200 g,
vadszárnyas-aszpik 100 g,
banán 200 g,
meggy 50 g,
fejes saláta 1/2 fej. (10 darab levél)

Elkészítés:

Az áfonyával bélelt pástétomkosárba tesszük a kockára vágott fácánhúst, tetejére, a szeletekre vágott mellhúst. Olvasztott és lehűtött vadszárnyas-aszpikkal lefényezzük, hűtőben dermesztjük. Banánszeletkékkel és félbevágott meggyszemekkel díszítjük. A díszítést is lefényezzük, hűtőbe rakjuk. Tálalása üvegtálkára helyezett salátalevélen történik.

vissza a főoldalra

Receptek kategória: