Csokoládés fondü recept

Recept elkészítése:

Csokoládés fondü recept

Hozzávalók:
6 banán,
2 narancs,
30 dkg szőlő (mag nélküli),
2 kivi,
1 csillaggyümölcs,
1/8 l tejszín,
20 dkg tejcsokoládés tortabevonó,
5 dkg szeletelt mandula.

Elkészítés:

A banánokat kb. 4 cm-es darabokra vágjuk, és meglocsoljuk az egyik narancs levével. A többi gyümölcsöt is felszeleteljük, és váltogatva az összest nyársra húzzuk. A tejszínt felforrósítjuk és felolvasztjuk benne a csokit. Hozzákeverjük a mandulát. A masszát fondue-edénybe öntjük, és ebbe mártogatjuk a gyümölcsöket. Másik változat: 25 dkg tejkaramellát 10 dkg csokoládéval vízfürdőben megolvasztunk, 4 ek. tejszínt öntünk bele, megszórjuk 5 dkg vagdalt mogyoróval, és ebbe mártogatjuk a gyümölcsöket.

vissza a főoldalra

Receptek kategória: