Pakisztáni csirke recept

Pakisztáni csirke recept

Hozzávalók:
1 csirke darabolva,
7-8 gerezd fokhagyma,
3 evőkanál étolaj,
3-4 evőkanál ketchup,
1 dl fehérbor,
bors /min. 1 kiskanál/.

Elkészítés:

      A darabolt csirkét jól besózzuk és fél órát állni hagyjuk. A fokhagymát összenyomjuk és a többi hozzávalóval összekeverve szószt készítünk. A csirkedarabokat a szószban megforgatjuk és tepsibe tesszük. A maradék szószt a tetejére öntjük. Alufóliával letakarva kislángon kb. 1.5 óra hosszat sütjük. Ha megpuhult a fóliát levéve kissé megpirítjuk a húst. Rizzsel vagy burgonyapürével tálaljuk, savanyúságként fejessalátát kínálunk.

Elkészítés ideje: 120perc

Kiemelt partnerünk