Bolgár gyuvecs I. recept

Bolgár gyuvecs I. recept
Hozzávalók 4 személyre:

40 dkg marha vagy sertéscomb,
1 kis padlizsán,
15 dkg zöldhüvelyű bab,
2 zöldpaprika,
4 paradicsom,
15 dkg konzerv fehér bab,
2 nagyobb burgonya,
1 szál sárgarépa,
10 dkg rizs,
2 tojás,
2 dl joghurt,
olaj,
só, pirospaprika.

Elkészítés:

Olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát, hozzáadjuk a nagyobb kockára vágott húst, és fehéredésig sütjük. Megszórjuk pirospaprikával, majd hozzáadjuk a kockára vágott padlizsánt és zöldpaprikát, a felkarikázott sárgarépát és a széttördelt zöldbabot. Megsózzuk, és fedő alatt 20 percig pároljuk. Hozzáadjuk a cikkelyekre vágott paradicsomot, a kockára vágott burgonyát, a konzerv babot, a rizst és felöntjük annyi vízzel vagy csontlével, amennyi ellepi. Kis lángon, kevergetés nélkül megpároljuk. Végül leöntjük a tojással elkevert joghurttal, és addig főzzük, amíg a tojás megszilárdul. Római tálban, sütőben is készíthető.

The Mountain - 3D pólók