Recept elkészítése:
Marokkoi rablóhús recept
Hozzávalók:
1.5 kg csontnélküli bárányhús (lehet más húsbol is),
2 db vöröshagyma negyedelve,
2 db zöldhagyma nagy kockákra vágva,
A pácléhez:
4 ek citromlé,
2 ek olíva olaj,
1 db reszelt vöröshagyma,
1 tk só,
1 tk őrölt cunim,
1 tk reszelt gyömbér,
1 tk fekete bors.
Elkészítés:
Készítsük el a pácot: Minden anyagot tegyünk egy nagy tálba, keverjük össze. Vágjuk kockára a húst és evvel a páccal keverjük össze, hagyjuk állni legalább 3-4 órát. Nyársra fűzzük fel váltakozva a húst, hagymát és a paprikát. Forró kerti grillsütőn süssük pirosra, sütés közben kenegessük a megmaradt páclével.
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges