Töltött csirkemell párolt rizzsel recept

Töltött csirkemell párolt rizzsel recept

Hozzávalók:
4 db filézett csirkemell,
15 dkg lapka sajt,
10 dkg gépsonka,
5 dl olaj,
2 db tojás,
zsemlemorzsa,
liszt a bundázáshoz,
só, bors,
vegeta,
25 dkg előfőzött rizs,
50 dkg mirelit vegyes zöldség,
5 dkg vaj,
petrezselyem.

Elkészítés:

A filézett csirkemelleket kettévágjuk, óvatosan kiverjük, sózzuk, borsozzuk. Minden szelet húsra sajtot és sonkát fektetünk, és egyenként szorosan felgöngyöljük, hústűvel megtűzzük. Lisztben, tojásban, zsemlemorzsában bundázzuk, és bő olajban kisütjük. Karikára szeleteljük. Az előfőzött rizst, megfőzzük, a vegyes zöldséget megpároljuk, vajban megforgatjuk. Vegetával ízesítjük, vágott petrezselyemmel a rizst és a zöldséget megszórjuk.

The Mountain - 3D pólók