Recept elkészítése:
Őszibarackos csirkemell recept
Hozzávalók:
2 csirkemell,
20 dkg őszibarack,
2 dl tejszín,
5 dkg vaj,
1 kk. liszt,
5 dkg mandula,
1 kupica konyak,
1 ek. ketchup,
só, bors.
Elkészítés:
A csirkemelleket csíkokra vágjuk. A tejszint, a konyakot meg a ketchupot összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, a húst beleforgatva legalább egy napig érleljük. Ezután a húst lecsöpögtetjük, és vajban hirtelen átsütjük. A liszttel megszórjuk, és a páclével felengedjük. A kockákra vágott őszibarackokat a húshoz adjuk, addig hagyjuk a tűzön, míg a hús megpuhul, a leve besűrűsödik. Mazsolás párolt rizzsel kínáljuk.
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges