Almás csirke másképpen recept

Almás csirke másképpen recept

Elkészítés:

Én általában csirkemellet használok, de el lehet készíteni egész csirkéből is. A melleket kicsontozom, besózom. A burgonyát megtisztítom, az almát is. (alma kb. 1 kiló) A tepsit körberakom szalonnával, az aljára is teszek 3-4 szeletet. (vékonyra szeletelve). Rákarikázok egy sor nyers burgonyát, ezt megsózom, majd rászeletelem az almát, erre teszek 5-6 késhegynyi Rámát. Így rétegezem, amíg a tepsibe fér, majd a tetejére teszem a besózott húst. (A burgonyát mindig enyhén sózom) A hús alá és fölé alma kerüljön. Erre is teszek Rámát. A tepsit alufóliával letakarom, kb. 1 órát párolom, majd ha puha, kissé megpirítom.

The Mountain - 3D pólók