Tejszínes gyümölcssaláta recept

Tejszínes gyümölcssaláta recept
Hozzávalók 6 személyre:

3 nagyobb alma,
3 nagyobb körte,
50 dkg kajszibarack vagy cseresznye (de lehet mindkettő is),
20 dkg porcukor,
15 dkg darált dió,
3 dl tejszín,
1 csomag vaníliás cukor.

Elkészítés:

A tejszínt a vaníliás cukorral kemény habbá verjük. A gyümölcsöket megmossuk, amelyiket kell, meghámozzuk, a cseresznyét kimagozzuk, a barackot félbevágjuk, az almát és a körtét egészen vékony hasábokra szeleteljük. Egy széles tálba rétegesen lerakjuk a gyümölcsöket úgy, hogy minden réteget megszórunk darált dióval és porcukorral. Rárakjuk a tejszínhabot, és tálalásig hűtőben tartjuk.

The Mountain - 3D pólók