Brassói aprópecsenye 9. recept

Brassói aprópecsenye 9. recept
Hozzávalók 4 személyre:

8 kicsontozott sertésbordaszelet vagy combszelet,
75 dkg burgonya,
két evőkanál zsír,
bőven olaj,
só, törött bors,
majoránna,
egy húsleveskocka,
kávéskanál pirospaprika.

Elkészítés:

A húst laskára vágjuk, és a forró zsírban barnára pirítjuk. Ha már szép sötét a színe, megsózzuk, borsozzuk, és gazdagon meghintjük majoránnával. Néhány kanál vízben feloldjuk a leveskockát, a húsra öntjük, és lefedve jó puhára pároljuk.  Közben bő, forró olajban kisütjük a burgonyát, amelyet ugyanakkora laskára vágtunk fel, mint a húsdarabokat. A puha húst zsírjára sütjük, beletesszük a jól lecsöpögtetett burgonyát, néhány percig együtt pároljuk, végül meghintjük a pirospaprikával. Alaposan összekeverjük, és ecetes savanyúval körítjük.

The Mountain - 3D pólók