Lebbencsleves recept

Lebbencsleves recept

Hozzávalók:
Fél kg burgonya,
két kanál zsír,
egy fej vöröshagyma,
3 kanálnyi lecsó,
10 dkg füstölt szalonna,
1 ek. só,
10 dkg liszt,
3-4 ek. paprika,
1 tojás.

Elkészítés:

      A lisztből és tojásból lebbencstésztát gyúrok, nagy alaktalan kockákra tépem, majd a zsírban megpirítom. Ebbe kerül a kis kockákra vágott füstölt szalonna, majd kicsit később az apróra vágott hagyma. Megszórom a paprikával, rádobom a felkockázott krumplit, a lecsót. Kis kevergetés után felöntöm 2 liternyi vízzel és a felforralás után lassú tűzön puhára főzöm. Az utolsó 10 percben tehetek bele felkarikázott füstölt kolbászt.

The Mountain - 3D pólók