Recept elkészítése:
Görög saláta 3. recept
Hozzávalók 6 személyre:
3 szem paradicsom,
1 zöldpaprika,
1 kígyóuborka,
3 szál újhagyma,
1 cm-es darabokra vágva,
25 dkg feta vagy gomolyasajt,
2 cm-es kockákra vágva,
4 evőkanál kimagozott fekete olívabogyó,
2 evőkanál citromlé,
3 evőkanál olívaolaj, só.
Elkészítés:
A paradicsomokat 8-8 darabba, a zöldpaprikát 2 cm-es négyzetekre vágjuk. Az uborka magját kikaparjuk, a húsát 1 cm-es szeletekre daraboljuk. A paradicsomot az uborkával, a paprikával, a hagymával, a sajttal és az olívabogyóval elkeverjük, megsózzuk, citromlével, olajjal meglocsoljuk, és azonnal kínáljuk.
Elkészítés ideje: 15perc
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges