Gombapaprikás recept

Recept elkészítése:

Gombapaprikás recept

Hozzávalók 2-4 személyre:
50 dkg gomba,
1 fej vöröshagyma,
3-4 szál petrezselyem,
2 dl tejföl,
1 evőkanál zsiradék,
liszt,
pirospaprika,
só.

Elkészítés:

      Az apróra vágott hagymát kevés zsiradékon pirítsd sárgára. Add hozzá a megtisztított és szeletekre vágott gombát, az apróra vágott petrezselymet, hintsd meg egy csapott kávéskanálnyi pirospaprikával, sózd és párold puhára. (Ha kell, egy kevés vízzel pótold a folyadékveszteséget.) Ezt követően szórd meg egy kávéskanálnyi liszttel, öntsd hozzá a tejfölt, jól keverd el és egyszer forrald össze.

Elkészítés ideje: 45perc

vissza a főoldalra

Receptek kategória: