Recept elkészítése:
Frankfurti leves recept
Hozzávalók:
1 ek. étolaj,
20 dkg kelkáposzta,
15 dkg burgonya,
2 dkg liszt,
5 dkg sárgarépa,
2 dkg gyökér,
2 dkg vöröshagyma,
1 gerezd fokhagyma,
1 dl energiaszegény tejföl,
10 dkg virsli,
Vegeta, só, bors, pirospaprika, majoránna.
Elkészítés:
A finomra vágott vöröshagymát az olajban üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a metéltre vágott zöldséget, kelkáposztát, vízzel felengedjük és félpuhára pároljuk. Belerakjuk a kis kockákra vágott burgonyát, fűszerezzük, pirospaprikával megszórjuk és puhára főzzük. Liszttel, tejföllel behabarjuk és forrón tálaljuk. A karikára vágott és megpirított virslit a tányérokba rakjuk.
Elkészítés ideje: 75perc
Energiatartalom: 190 kcal
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges