files/images/martasok-izesitok-kepekkel/2-02.jpg
Hozzávalók
Almapüré:
3 alma,
1 darabka fahéj,
4-5 szegfűszeg,
1/2 citrom,
1 evőkanál cukor.
Tormás alma:
3 evőkanál majonéz,
6 dkg torma,
4 dkg dióbél.
Recept elkészítése:
Almapüré: A meghámozott almát felszeletelem, és rövid lében a fűszerekkel együtt felteszem főni. Kb. 10-15 perc főzés után leszűröm. A megfőtt almát áttöröm és lehűtöm. Tormás alma: A kész almapüréhez hozzákeverem a majonézt, a lereszelt, leforrázott, kicsavart tormát és a durvára összevágott dióbelet. Jól lehűtve szárnyasok, egészben sült vadpecsenyék mellé kínálom.
Elkészítési idő: 30 perc
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges